Projekbeskrivelse

Ny hjemmeside til Velfærds- og Forskningsfonden for Pædagoger – vffp.dk

Velfærds- og Forskningsfonden for Pædagoger har siden fondens stiftelse i 2009 været at finde på adressen: velfaerdsogforskningsfonden.dk; det kan den stadig, men i forbindelse med en relancering af fodens hjemmeside kan den nu også tilgås på adressen: vffp.dk.

Velfærds- og Forskningsfonden for Pædagoger uddeler mellem 3 og 6 mill. kr om året til forsknings- og udviklingsprojekter indenfor fondens formål, oplyser fondens formand Henrik Nygaard Hansen. Fonden har gennem årene støttet mere end 100 forskellige større eller mindre initiativer og projekter.

”Formålet med relanceringen af hjemmesiden er todelt”, siger Henrik Nygaard Hansen. ”Dels vil vi gerne give hjemmesiden et løft med en mere tidssvarende udformning; dels vil vi gerne bredere ud med kendskab til fonden og dens muligheder. Vi vil i de kommende år sikkert lægge mere vægt på velfærds-delen af fondens formål, og det kan vi kun, hvis bredere kredse får kendskab til vores eksistens, så der også er flere, der bringe gode projekter og forslag i spil gennem en konkret ansøgning”, påpeger Henrik Nygaard Hansen.